Lookissen

Nu är man hemma igen från ett mysigt äventyr i unstad.
Bilresan dit gick på 7h men skulle nog gått på 6h om inte det vore för ovädret. Snöstorm och 0-grader gjorde att det var riktigt halt, vi var på väg ner i diket på norges kanske enda raksträcka om man säger så. Väl framme så tog det ett bra tag innan vi hittat huset vi skulle bo i. Det visade sig vara en iskall gammal sommarkåk och hade bara 3 element i hela huset, varav två i toaletten, så vi fick ragga kupevärmare i byn för att hålla temperaturen i huset över 10-graders-strecket. Helt i onödan kan man tycka, på lördag kom nämligen ägaren till huset och sa att vi hade intagit fel hus. Så kan det gå. Men vi bestämde oss för att stanna i det huset iallafall, för ägaren kom med lite ved så vi kunde elda igång huset och det blev riktigt varmt å gosigt.

Det blev inte mycket surf första dagarna, mest öl och poker. På Lördag var väl första dagen jag var i vattnet, och då var det hela havet stormar och man förblev mer eller mindre åklös. På söndag däremot var det riktigt bra och man fick några åk med sig i bagaget.

På vägen hem stannade vi till i gränsen där det var full vinter redan. Man fick plumsa i drygt 30-40cm snö för att komma fram till husvagnen. Snowboardpepp!

Har tyvärr inga surfbilder att bjuda på.


huset vi bodde i, som vi inte skulle bo i.


Så här såg det ut när vi stannade till vid husvagnarna i katterjokk.

adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0