levi

I fredags drog vi oss över gränsen till vårat kära grannland soumi finland för lite åkning och nöjen i Levi.
Stället var helt klart en positiv överaskning med roliga nedfarter, välshapade parker och helt utan liftköer. Det var typ bara vi och några tusen ryssar där, samt några andra finska snowboardåkare. Vi var ju även tvungen att prova på det beryktade partylivet, vilket gjorde att man inte hade alla kottar i granen när man gled omkring i backen på lördagen och söndagen.

Men halva gänget stannade ytterligare än natt där och vi kunde använda hela måndagen till att nöta park, vilket var sjukt roligt! Första gången jag åker park på riktigt i år och knät kändes helt OK. Levi hade 2 parker: en som var precis vid första liften och innehöll en superpipe (under construction) och 4 mindre, men väldigt bra, hopp i rad. Och den andra, större parken, hade en mängd hopp i olika storlekar, corners, rails och boxar. Riktigt roliga och mysiga parker faktiskt.

Nu har jag för första gången på länge fått ett riktigt parkpepp och man har ångest över att vi inte har någon park i k-town ännu. Så det blir väl att åka tillbaka till Levi snart igen så man får nöta lite. Nu har det ju blivit varmt här hemma också, så skogsåkningen lär vara förstörd fram till nästa snöfall.

Nånå... här är några kassa bilder från levi.


på lördagen var det kallt och blåsigt när vi kom, men blev bättre väder senare. Lilla parken ser du till vänster i bild.


beauuutiful light



Lilla parken (superpipen är ovanför och syns inte på bild)


Hade ingen bra bild på stora parken. Dock hade jag ett grymt klipp från min sjuukt bra mobilkamera när simon testar gravitationslagarna i en av parkens corners :) ... ni får helt enkelt gissa er till vad det föreställer...




Nattvecka är drygt, men nog ska det nog bli lite snowboardåkning denna vecka iallafall!

to be continued...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0