thats it?

Metereologerna verkar ha haft en dålig helg på jobbet, iallafall när det gäller att förutspå vädret för riksgränsen. De hade lovat en solig söndag men de svek oss totalt. Dimman må ha legat tjock över berget, men det hindrade oss inte från att dra ut och trycka årets sista slaskcarves i liftsystemet (om man inte ska upp på midsommar dvs).  Vi hade också fått finbesök från friska Gällivare dagen till ära i form av Pava, Flaket och Linus. Tillsammans brände vi på några riktigt roliga åk i midsommarnatt-stigen (som pava tror den heter) och passade även på att köra några åk med cross-kälkar på transportsträckan. Sjukt kul!!!

Här är några bilder från helgen, tagna med telefonen:





Så, det var kanske det sista från gränsen iår. Men det kommer ju att åkas lite snowboard i sommar också så det kommer inte vara helt dött på bloggen. Kommer med fler screens och updateringar om filmskapandet framöver, så kika in lite då och då!

Adjöken!



Kommentarer
Postat av: KIM

Vafaaan!!! Kälkarna!!! satan

2010-05-31 @ 08:16:18
Postat av: vicke

Jaaa där missade du nått!!! de skulle ju ha dem till något tv-program, så de skulle köras upp till toppen. Så vi tog på oss att köra dem transportsträckan! :)

2010-05-31 @ 12:41:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0