lofoten report

Helgen i lofoten blev fullspäckad. Surfet var OK, men inte mer. Var kanske lite för stort för oss, men framförallt för stökigt och svårt. Men några riktigt fina åk har man fått så man är ändå rätt nöjd på den fronten. Vi hade också några goa kvällar med whiskey och öl kombinerat med att lösa norska mysterier och gåtor.

Runt midnatt på fredagkväll började huset skaka så att man höll på att ramla ur sängen, det visade sig att vi just upplevt en jordbävning med en 4a på richterskalan med epitetscentrum ganska nära Unstad. Jordbävningen kändes på hela lofoten och det var det stora samtalsämnet i byarna dagen efter. Kul, men samtidigt lite sketchy. Vad jag hört så skördade inte jordbävningen något offer förutom några spruckna fasader. Om lite mer än en vecka sticker vi tillbaka till Unstad, för att finslipa våra cutbacks och barrelrolls till Sri-lanka-trippen 25 oktober.

Här är lite screenshots från senaste veckornas äventyr som lyckats fastna på film.


var ute å promenerade i dimman en morgon


introfilmning


på väg ner till stranden i unstad


albert genar över en grön äng


Det var rejält stort på lördag med vågor på över 3m


sen blev det lite mindre igen. här är en av våra norska vänner tar ett fint åk.

Igår filmade vi lite intro hemma i garaget. Tror det kan ha blivit helt ok. Nu är min dator tillbaka från reparationen, så nu ska det klippas för glödande saxar.

/Vicke


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0