glad påsk...

...och gott nytt år!
De senaste dagarna har vi haft en mängd sessions, vissa mer lyckade än andra.
Här är 3 random screens:


Nicke Karlström är nog mest dope och hip hop av alla kirunas skidåkare. Här är en bild från ett session i skogarna runt hoppbacken här om dagen.


Tisdag kväll. Simon smög upp en fet tailpress på ålderdomshemmets balkong.


Lite mörker åkning från igår.

Nu ska vi ut och köra skoter/snowboard och dricka glögg, sen väntar bastu och nyårsmiddag.
Hoppas 2010 blir awesome och att man får vara skadefri!

/VIREMassa screenshots!

Idag var vi (jag, björn, haga, falbo mfl.) på ett schysst spot som vi hade kollat in i förväg. Vi hade ett riktigt skojjigt session och fick med oss lite klipp och bilder (macke var med och plåtade också) därifrån. Här är 2 screenshots från filmkameran:


indy över ett gäng trötta träd


jag kör ett litet åk när solen, som aldrig ens gått upp, är på väg ner.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Här kommer även lite andra screens från tidigare sessions vi haft senaste veckan.


abbe bränner lössnö i masungsbyn


Ett shot från juldagen i masugnsbyn. En millisekund senare ser man inte mig längre, bara massa snö. Träffade trädet, som visserligen var planerat, lite väl hårt.


Jocke Raz och hans bror var på besök i K-town förra veckan. Här planerar han in en ghetto fs grindslide.


Jocke sw nosepress bakom taxin.

Det var allt! Skönt att vi kommit igång ordentligt med filmningen nu.
Imorgon blir det åka av igen.

/VIGGO


Hyvää Joulua

Igår var det den 24 december, dvs julafton. Jag jobbar eftermiddag denna vecka men lyckades få en ersättare för mig i sista sekund och kunde vara ledig. Tur var väl det för hela halva släkten åkte nämligen till farmor och farfar i masugnsbyn, och jag hade annars fått fira en ensam jul hemma. 

Hur som helst, här är några bilder från julafton när jag, abbe och isak drog ut på lite snowboardmission. Vi hann dock inte med så mycket åkning, mest skoterkörning, men vi hittade massa grymma ställen att köra senare. Sjukt mycket snö i tornedalen som vanligt.Jakumus


provar min nya luftgitarr jag fick i julstrumpan

Även idag drog vi ut på äventyr en kortare sväng innan det var dags för mig att åka hem till jobbet. Tror vi fick några pudershots och nån bild faktiskt. Kommer upp med lite screens mm senare.

God jul!

söndagssession

Igår var man kanske inte i sitt bästa skick efter lördagens partajj, men lyckades ändå släpa mig till järnvägsparken där ett galet session hade dragit igång. Hagström, Björn, Knoddas och Isak slängde iväg alla möjliga piruetter och vinkelvolter medans jag, som fortfarande är dålig i knät, dokumenterade spektaklet.

Här är 2 screens:


björn vet hur man tweakar


Isak och Hagamannen trivs bland skuggorna

Igår var jag även och såg Avatar på bio. Den var helt klart sevärd! Hade varit kul att se den i 3D också...
Nu är det eftermiddagsvecka... PEPP!

fredag

Igår var jag och fotograf macke och rekade lite urban stuff på industriområdet. Vi hittade lite grejjer som vi tänkte att vi skulle köra idag egentligen men det blev inte av, men det blir kanske av imorgon istället.
Här är iallafall en bild från ett potentiellt spot:Krävs lite byggande men det kan nog bli fett om det fungerar... Nåja, det är som bekant fredag idag och det betyder pilsner med krapparna. Får se vad som händer imorgon!

PSSCHT!

spotcheck

Igår trotsade jag, hagström och bonthrons son kylan och drog ut på skattjakt i kirunas snåriga skogar. Resan började med att fixa till några spots inte alls långt härifrån, för att sedan göra renarna sällskap bortom all bebyggelse och civilisation.

här är några bilder från mobilen:

     

Ikväll kan det mycket väl hända att det blir något urban mission!

/viktor 

God morgonIdag vaknade jag tidigt av att jag fick en wierd uppenbarelse, nämligen att jag måste ha en poll på min blogg. Jävligt udda, men så var det. Egentligen var uppenbarelsen en poll på sidan till höger, men lyckades inte få in den där eftersom man är värdelös på html kod. No offence sigge men jag lärde mig inte så mycket på dina lektioner. Så det kan hända att den idén inte går att uppfylla...

Sen vet jag inte vad man ska ha för frågor på pollen, det är en helt annan sak.
Hur som helst, detta är ett test för att se om det fungerar att lägga in en poll i ett inlägg.
photo: Philip Ljungström
15 dec

Ja, den 15 december är det och det råder dödskyla i kiruna. Här uppe på berget är det bara -16, men betyldigt kallare om man kommer ner en bit. Igår var jag i backen å svängde lite igen, var sjukt roligt faktiskt, men knät tillåter mig inte att hoppa än. Tänkte fara upp en sväng ikväll också om de inte har stängt pga kylan dvs. Idag har jag även varit ute å rekat lite urban spots, förhoppningsvis blir det något kvällssession i veckan.

I lördags lånade min bruscha min kamera och drog ut å filmade lite. Loggade in skiten idag och det verkade som att de haft en mysig dag, här är två screens från deras session.
 

ädnastugan


abbe in action!

/Vikke

liten film...

Kom på att det är en film som legat uppe ett tag på vimeo som jag inte lagt upp här.
Skådespelare i filmen är viktor björnström, regi av viktor björnström och musik av sebadoh.
Alla klippen är iofs med i happy up here, men kan vara kul att se ändå.Viktor Bjornstrom 2009 from Viktor Björnström on Vimeo.

Hoppas att ha lite fler updates denna vecka, måste bara peppa upp boysen för lite filmning.

heii


screens of consciousness

Här kommer lite screenshots från när jag och frozen var på hemligt uppdrag här om dagen.kommer mer screens snart.
awesome

Har haft en mycket trevlig dag idag. Jag och frozenfish drog iväg på skotermission runt 10-11 tiden i hopp om att finna några schyssta spots att göra nå filmgrejjer på. Efter en mils körning så hitta vi några schyssta spots och anton fick agera stuntman och jag, som fortfarande är lite racklig i knät, tröck på rec. Det är bara ljust typ 3 timmar nu så man får vara snabb om man vill få något gjort i dagsljuset, vi hann få 1-2 keepers innan det började skymma iallafall. Vi hann även med att reka lite för framtiden när det hade blivit för mörkt för att filma något mer, hittade några riktigt fina åk som vi ska köra i vinter. Sedan drog vi upp på fika i backen, och passade även på att ta några åk och testa knät. Det funkade rätt bra, men ska nog undvika att hoppa i en vecka till...


Forsén ska precis slänga upp handen för en tummen upp men jag var för snabb med att fota. Hur som helst, tummen upp för dagen!

Tänkte slänga upp lite screenshots från dagen sen när jag hinner.
Nu ska jag dra till casa del ahlen och ta nån pilsner!

bye

 

 


grind or die!!!

Igår körde vi ett litet railsession på en liten rail. Jag filmade som vanilgt, och bubbe och zibo gjorde olika grindslides, ex. switch ride in bs butter fs540 pretzel 180 bonk switch tailtaps ride away för att nämna något. Kommer upp i filmform senare tänkte jag. Idag fick jag nämligen iden att vi kanske borde starta en liten videoblogg med framtida leftoverklipp... Dvs. det matrial vi vet att vi inte kommer använda i filmen sen. Kanske kommer upp ett avsnitt snart. Ska försöka kicka igång lagnord.com som en sida för våra videoupdates.Imorgon bär det av för lite rekning vid ädnamnvaare. Hoppas vi hittar något.

BYE

RSS 2.0