kirrko fotoshooot!

Vilket session vi hade idag. Niklas ringer kl. 08.00 å säger att han håller på att skotta, så då var det bara att hoppa i täckisarna å dra dit. Senare anslöt fotograf Macke och Picky för att ta lite bilder. Vi körde på lite olika hemliga ställen, allt från staketollies till bombdrops. Var ett sjukt roligt session, dock gick det väl inte alltid som tänkt alla gånger, men nått klipp och nån bild mer i bagaget har man iallafall nu.  Fast har inte tillgång till matrialet än. (Stal en av Pickys bilder från fejjan) :)...Nu blir det afterski i bastun för min del!


Ena bindningen lööös!                                                foto: Rickard Forsström

Capture

När man ligger sjuk och inte kan åka, så kan man passa på att logga in film. Det gjorde jag idag. Fanns några gobitar faktiskt! Här är två screenshots på mig och mig själv från katterjokk.

Auf wiedersehen!

/VICKE VIKING

Kungsberget var kul

Vi flög ner till stockholm med olika plan jag och joel, och möttes därefter upp på arlanda. Vi åkte tåg till Gävle, där vi mötte upp med Ted på seafun, och Jonas Nilsson på Ripcurl. Tydligen hade det blivit något missförstånd med boendet, så vi hade ingenstans att bo! Men Jonas styrde upp det där, och lyckades klämma in oss på samma hotell som de bodde på.

Sen på kvällen gick vi ut och drack några öl, åt god mat och spelade biljard. Var riktigt trevligt!! Men på morgonen vaknade jag kl.06.00 och kröp iväg till toan, la mig på golvet och spydde. Hade så sjuukt ont i magen! Fattade inte alls var det kom ifrån! Sedan vid frukosten, under vilken jag fick i mig typ en sked fil, så kom jag på vad det mest troligt var som hade orsakat det. En lång röd elak chili, som jag lite kaxigt svalde näst intill hel under middagen. Åt i princip inget under hela helgen sedan!

Nåväl... Jag övervägde ett tag att stanna på rummet, men efter att jag kastat upp ännu mer av mitt inre i toalettstolen, så mådde jag lite bättre. Det första som hände i kingsmountain var att jag smög bakom några träd precis intill parkeringen och gjorde om mina nya morgonritualer. Va väldigt tveksam över ifall jag skulle tävla eller inte, men efter att jag åkt några åk och insett hur rolig parken faktiskt var, så bildade jag och Haga "team Kiruna". Tävlingen gick ut på att åka 2och2 köra så oldschool som möjligt, och man fick bara snurra i ett av hoppen och då inte mer än två varv. 720 även kallat. Vi kom till final, och sedan 4a i finalen. RIKTIGT KUL TÄVLING!

Sedan var det ju fest givetvis på kvällen. Jag fick ta det lite lugnt på min tomma mage, tog dock med mig ett paket yoghurt till festen! Drack några öl, och yoghurt där emellan. Såg när man sitter och dricker direkt ur ett yoghurt paket på en fest, som förövrigt var helt galen, och som ägde rum på en raggarklubb.

Nu blev det ett jättelångt inlägg märkte jag. Så jag ska ta och runda av. Nu har jag iallafall kommit hem, och har hög feber istället för magsjukan. Kul jul!


Några åkare var riktigt oldschool :)


Joel hade fått på sig en del öl under festen, och bestämde sig för att det var
lika bra att hoppa i duschen.


Nu hoppas man på att bli frisk så det blir lite snowboardåkande i helgen!

Ha de bananas!

Film från 2008

Kom ju på att jag inte lagt upp den på bloggen än. Här kommer den iallafall, min och mina vänners film från 2008.


Infected Films 2008 from Viktor Björnström on Vimeo.

I <3 puder

Det är sjukt kul att vara hemma alltså. Sedan förra inlägget har jag hunnit med att åka en del snowboard. Förutom ett par grymma dagar i loussabacken har Björnström och Bonthron mfl. även dödat Ädnamvara och Katterjokk. Ska lägga upp lite film här så småningom också, tills vidare får ni njuuuuta av feta pix tagna med mobilkamera.

ädnaparkeringen
Väntar på parkeringen på Falbo och Wilson

skoterdårare
09.30 på Ädnamvaara

.kjokko
Jag och Simon Bonthron, secret spot i katterjokksravinen, bakom turistationen.

puder
Simon kör några schyssta repor i fluffet

katterjokk
Vi lekte lite på en gångbro i katterjokk. På bilden, jag i en ärpläjn grajnd.

Till helgen drar jag och Don Haga till kungsberget på Seafun Open. Kommer bli awesome, nån oldschool edition av tävlingen tydligen. Passar en axeltrasig alldeles utmärkt. Ska försöka hinna med lite missions hemma i Kiruna innan det dock, stay tuned!

WICKEDTORD

KIRUNA

Ja då var man hemma i Kiruna igen, inte helt fel faktiskt!
I söndags var vi till storklinten på någon big-air tävling. Jag var en av domarjävlarna och dömde givetvis segrar till KBK i alla klasser de ställde upp i. Men Kiruna ägde helt enkelt.
Idag har jag och simpe varit å kört puder vid Nukutusjärvi, en sjö i närheten. Hittade några mindre pillowlines, var sjukt kul även om det inte blev så många åk. Vi var ute lite sent nämligen. Men vi fick LITE filmat iaf :)
Blir ett nytt session om några dagar om vädret tillåter. Har även vart i backen en del sen jag kom hem. Känns bra i axeln, men kör på jävligt lugnt nu i början och hoppar bara rakt. Ska upp dit nu igen!

NUKU 1
Ett litet line jag körde idag kort och lagom brant, sjukt mkt snö!

nuku2
DROPPIN!

nuku 3
-10 C, solsken och 2dm fresh pow... helt ok.

Sista dagen i CR

Waddapp!
En hel del har hänt sedan senaste inlägget. Motvilligt, men nöjda, lämnade vi Jaco Beach efter 6 dagars
riktigt bra surf på Playa Hermosa, som låg intill. Helt sjukt att man kan vara så ensam i vattnet på ett så galet
bra surfspot! Vi hann även med en fisketripp som var chill. Sen drog vi till en plastikkirurg i San José, som

påminde äckligt mycket om George Clooney i cityakuten, för att ta bort mina stygn.

fisketur costa rica
Vi fick en drygt 15kgs Mahi Mahi på feesketyren.

La Fortuna och Volcan Arenal var sedan vårat nästa mål, och 3,5timme bilresa genom dimma och på jordbävningsdrabbade vägar var vi framme.Vi bodde först 2 dagar på ett hotell som hette Luigi. Det var grymt schysst... fin pool, bra frulle och för 20 dollar natten. Vi kollade in lite regnskog och lava en dag, det var ballt! Anton och Simpe hoppade nån wiplash bungee som min axel bangade.


place
Wikmans grabb har friserat sig, och posar här på hotell Luigi.

Sedan kom en av absoluta höjdpunkterna på resan. Tabacon Hot Springs, Resort & Spa *****
Om det var jordbävningsrea eller bara finanskrisen vet jag inte, men 600kr för ett ställe som detta är som lite kiss
är för havet. Vi spenderade tiden i varma källor och vattenfall, gled omkring i mjuka badrockar och käkade

pigmeportioner av dyr mat som hette saker vi inte kunde uttala. Så efter lite frukost på sängen i morse, och

ytterligare ett snabbt bad i hot springsen så begav vi oss tillbaka till San Jose för 5e och sista gången denna

resa. Imorgon drar vi hem till Suecia igen, ska bli niiice med lite snöbräda igen!


hot springs 1
Varma källor på vårat hotell. Det fanns pooler, bäckar och vattenfall överallt!

blablabl
Boysen myser i baren på tabacon

yoyoyoy
Äkta backpackers...

////


RSS 2.0