En långhelg i gränsen

Bloggen uppdateras nu alltmer sällan... det har dels att göra med att jag inte har tillgång till internet eftersom jag inte är hemma så mycket, och dels att göra med att mitt internet här hemma inte vill fungera när jag väl är hemma. Så detta inlägg tar ca: 15 ggr så långt tid att skriva pga att det går sjukt långsamt att publicera bilder. FUCK TELIA!

Nåväl...Kom igår hem från 4 dagar med solsken och bra snö. Jag och Isak åkte upp på torsdag eftermiddag och Simpe anslöt senare till klubben på fredag. På fredagen kom även Danne Failbot upp å hälsade på. Det blev ett roligt, men ganska kallt session i hemliga dalen. På lördag och söndag var vi uppe på hemliga berget och byggde kickers på hemliga spots. På måndag var det bara jag och simpe kvar, och då filmade vi lite friåkning och lite annat kul.
Här kommer lite smygtittar!

     

Det går får långsamt för att lägga upp fler bilder för tillfället. Kommer fler när jag fixat mitt internet.

Fred på hjorten!kirrko igen

Efter en äckligt lång bilresa (06.00 - 24.00) var man hemma i staan igen. Här kommer några pix från kläppen.


Rekkård ON!


Det finns nog inget ställe som är så bra som sälen när det gäller att spruta ner turister.
Anton Frozen i ett härligt bs sprut.


En fs invert fick avsluta mitt pipeåk


Tompi drog på sig en sketchy fotskada... :(

Veckan var iallafall sjukt rolig, och tävlandet gick väl rätt bra för Kiruna Krossar's del. Själv hamnade jag 5a i pipefinalen och det får väl ses som godkänt, eftersom man inte kört pipe på 2 år.
Nu väntar en eller två dagar till hemma i Kiruna sedan blir det Gräänsen. Tydligen ska det ha dumpat 70cm snö där förra helgen. Krejzy krejzy!

Fingisbord åt folket!

Kläppen!

Har äntligen hittat internet här, går lite segt men det funkar. Kläppens park är som vanligt sjukt bra. Har kört park och pipe i två dagar nu och kroppen är helt körd redan! Benhinnorna svider som alltid när man kör kläppens snärtiga kickar (a.k.a. kläppen syndrom) och träningsvärken har sagt ifrån efter all pipekörning. Vädret har väl inte varit så bra så här långt, i tisdags blåste det hårt, nästan som en vanlig dag i kiruna, och idag så var det flatljus och snöfall. Men kul är det ändå.
Imorgon är det Big-Air kval, vilket jag tror jag skippar. Lattjar nog omkring i småhoppen och pipen istället.

Kommer upp med lite bilder mm. senare.


Kläppen schneepark i gråväder.

Nu blire bastu!

/ Vickanbloggbugg

Har du en gammal version av explorer så ser inte bloggen ut som den ska. Märkte det här om dagen. Det blir ett vitt eller gult fält runt övre delen av bloggen. Kör firefox istället :)

/ vikke

Ortdrivaren

Igår körde vi 2 missions. Först ett i Loussabacken, som bjöd på fin parkåkning och mysig solnedgång. Eftersom jag fortfarande är lite cripple så stod jag mest bakom kameran under detta session. Fick några shots på Issetisse och Jollarna. (Haga och Ahlström).

Vid 23 tiden på kvällen bar det av till the great mission of ortdrivaren. Ortdrivaren, är som man kan höra av namnet, ett elskåp som ligger mitt på stan. Och eftersom onsdag är lill-lördag så var vi inte direkt ensamma på stan. Diverse fyllerister och eparaggare stannade till och tittade på. Sessionet blev dock inte så långvarigt som vi hade hoppats på. Och det var inte Farbror Gubben Ariels fel, som annars brukar ställa till det för oss i ortdrivarkvarteren. Polisen, som hade åkt förbi några gånger innan, beslutade sig tillslut för att vi brytit mot lagen nog mycket och dödade kalaset. Blir kanske en rematch på söndag när det är mindre folk.


Isak Björnström i en fet swbs 540


Poppo skonade oss från böter men förstörde kalaset

Kvällens citat kommer från en dude som dök upp när Joel skulle köra.
"Vet du inte vem jag är? Jag är han som krockade i 300km/h med skoter. Hoppas du bryter alla ben i kroppen!"

Fridens

Screeenshots från gränsen

Här kommer lite skriintjots från förra veckan i gränsen!


700km/h över sjön i solnedgången. Bråttom till bastun.


Cab 540 ner för en klippa


Jag, Anton och Mike körde ett trippelhopp ut för en sten


Simon skulle göra ett stunt ner på en pillow. Gick sådär... 2 faceplants blev det!

Blir mer filmning i veckan!

puss

Gränsen = Himlen

Är jäkligt trött, så jag orkar inte skriva så mycket. Men kom precis hem från en awesome vecka i gränsen. Snön på fjället hade drabbats hårt av vinden och var rätt kass tyvärr, men desto bättre var det om man kom ner en liten bit. Vi körde mycket skogsåkning och många klippor och stepdown hopp i skogskanterna. Vädret var sjukt bra också, den blåa fågeln har väckt oss varje morgon utom en! Så vi har fått mycket filmat och även några bilder i bagaget. Har inte hunnit kolla igenom matrialet än men det kommer upp lite smygtittar på bloggen i veckan!

Nu blir det några dagar hemma i kiruna, så får vi se var det bär av sen!

Fred ut!

RSS 2.0