Finväder

En bild från jobbet i detta nu. Vitt på fjällen och fint väder, blir att åka lite när man slutar....


måndag

Nu är det ett litet tag sen jag skrev, och det beror på att jag haft rätt fullt upp med att få färdigt HAPPY UP HERE till premiären i lördags. Jag hann inte riktigt göra klart allt med filmen eftersom premiere CS4 är sjukt buggigt, men hann få den nog klar för att kunna visa den. Så det som gäller innan den kommer upp på internet är nu att fixa till några grejjer.

Stay tuned.


nix, den går inte att klicka på. filmen kommer snart :)


ledigvecka

Nu har man ledigvecka, och den har börjat bra. I morse när man slängde upp rullgardinen så hade det dumpat 1dm snö igen, och det snöar fortfarande. Kommer nog mest troligt att bli något snowboardsession i veckan. Loussabacken öppnade i lördags, men kommer att ha stängt under veckan för att göra i ordning allt ordentligt. Men till helgen kommer det nog att åkas i backen!


så här ser det ut i skrivande stund utanför mitt fönster

På lördag händer det grejjer. Det är MUSCHFEST! Då kommer vi köra en smygpreimär på nya snowboardrullen, som jag inte ens har klippt klart ännu så den har inte fått något namn än. Men HAPPY UP HERE är det preliminära namnet på den. Eftersom det är precis det som förra säsongen handlade om, då vi hängde ovanligt mycket på hemmaplan vilket resulterade i en av de bästa säsongerna på länge. Man behöver inte resa runt jorden för att få riktigt bra och rolig åkning...


Idag kom det första paketet med vinterprylar mm från O'neill.

på återseende!

...

Hittade en bild från havet nu, från flakstad i fredags


Lookissen

Nu är man hemma igen från ett mysigt äventyr i unstad.
Bilresan dit gick på 7h men skulle nog gått på 6h om inte det vore för ovädret. Snöstorm och 0-grader gjorde att det var riktigt halt, vi var på väg ner i diket på norges kanske enda raksträcka om man säger så. Väl framme så tog det ett bra tag innan vi hittat huset vi skulle bo i. Det visade sig vara en iskall gammal sommarkåk och hade bara 3 element i hela huset, varav två i toaletten, så vi fick ragga kupevärmare i byn för att hålla temperaturen i huset över 10-graders-strecket. Helt i onödan kan man tycka, på lördag kom nämligen ägaren till huset och sa att vi hade intagit fel hus. Så kan det gå. Men vi bestämde oss för att stanna i det huset iallafall, för ägaren kom med lite ved så vi kunde elda igång huset och det blev riktigt varmt å gosigt.

Det blev inte mycket surf första dagarna, mest öl och poker. På Lördag var väl första dagen jag var i vattnet, och då var det hela havet stormar och man förblev mer eller mindre åklös. På söndag däremot var det riktigt bra och man fick några åk med sig i bagaget.

På vägen hem stannade vi till i gränsen där det var full vinter redan. Man fick plumsa i drygt 30-40cm snö för att komma fram till husvagnen. Snowboardpepp!

Har tyvärr inga surfbilder att bjuda på.


huset vi bodde i, som vi inte skulle bo i.


Så här såg det ut när vi stannade till vid husvagnarna i katterjokk.

adjö

På väg till lofoten


Snöstorm vs surfpepp

I natt har en snöstorm drivit in över stan. Fint som fan. Det är dock surf som gäller i första hand just nu, då vi bokat en stuga i unstad på loften från torsdag till söndag. Kommer bli riktigt fett, om det nu blir av...
Problemet kan ligga delvis i snöstormen men också på lite dålig planering. Jag har nämligen beställt en våtdräkt som inte har kommit ännu, borde ha kommit igår redan tycker man men jag misstänker att det har med snöovädret att göra. Hörde nämligen på radion att det ligger en massa lastbilar i diket mellan luleå och kiruna, kanske mina grejjer ligger där också. Nu fick man dock en massa snowboardpepp så det skulle ju inte vara nån katastrof ifall man blir tvungen att stanna hemma och åka snowboard istället.Snö

 
Provar blogga från mobilen, får se om det går. Igår kom det iallafall lite snö igen.

RSS 2.0