Extra footage 2!

Jaha, då var julen över för denna gång. Jag hade varit snäll och fick en julklapp, detta år i form av ett set med stekpannor. Bra att ha sa tomten. Min julklapp till er, kära vänner, är nästa del av det bortglömda, överblivna, övergivna och utfrysta materialet ihop satt till en liten film.I veckan jobbar jag natt, men ska försöka hitta på något i filmväg ändå, och framförallt prova stå lite på brädan själv också. Sen ska jag börja flytta in i mitt hus lite smått, blir intressant!

/Viktor

Dan före dan...

...och jag känner spänningen och julstämningen i kroppen... inte. Helt slut efter att jag återigen dragit på mig min jäkla förkylning och jobbat hela veckan utan desto mer sömn. Hur som haver, idag kom det ut en intervju med mig på tacky.se, spana in den vettja!

Denna grymma bild tog Albert förra året under vårat vindskydds-session

/Viktor

20 december

Har nu suttit ett tag och loggat in lite film och kan konstatera att snowboardmässigt har vi inte lyckats skrapa ihop så mycket keppers än. Vi har ju kanske inte kört så många spots heller, men om det ska bli något filmat i stan måste vi komma igång snart. Det som det dock finns gott om är fina shots i kategorin "övrigt", och det är ju alltid bra. Idag kom min Go-Pro också, ser fram emot att testa den snart...

screenshot från vårat session vid LKAB viadukten här om dagen.

/Viktor

söndag

Gårdagskvällen har ett hårt grepp om mitt hälsotillstånd idag, har mått bättre kan jag säga. Wheeltable 2010 blev en riktig pangsucce med dundrande bromance och god mat. Mitt knä har börjat bli mycket bättre nu också, har varit på akupunktur och det har visat sig hjälpa att få ner svullnaden i knät. Nu ska det rehabas nån vecka till, sen blir det snowboardblasting! Peppad som fan nu när det har dumpat!
/viktor

jacketyjackets!

Hej allihop. Har ni hört att årets julklapp är en beggad jacka från Viktor Björnström?
Insåg att jag hade alldeles för mycket jackor liggandes hemma, så om någon är sugen att köpa en för en billig slant (vi snackar typ 500 kronor i snitt för jackorna), så hör av er. Här är 3 av dem, har nån till också.
Skuggorna gör att de ser lite smutsiga ut, men de är ganska rena och fina :)

hippidyhopp, overnout!

extra footage!

Japp! Ni har sett filmen. Här kommer lite random extra material, bara ihopsatt till lite musik. Kommer mer extra extra snart.

erosion extra footage 1 from Viktor Björnström on Vimeo.Nu är jag ledig från jobbet en vecka, synd bara att man inte kan åka snowboard. Jävla knäjävel...
Ska nog i alla fall ta mig ut och filma lite, förhoppningsvis får man med sig lite åkpeppade boys.
/viktor

8 december

Erosion har börjat spridas hejvilt på nätet (Bl.a. transitionfreeridetransworldsnowstokedtacky) nu och överallt ser jag bara positiva kommentarer. Kul att läsa! Jag själv väntar nu bara på att knät ska bli bättre så jag kan börja filma igen, kör rehab för fullt.

ÖÖH /Viktor

erosion ONLINE!

erosion from Viktor Björnström on Vimeo.


en helhelg!

Helgen som var har varit galen! Först hade vi en jättelyckad premiär på fredagen med skönt efterhäng på Enok, och en trevlig krogrunda därefter. Det var en hel del folk som hade letat sig till biografen och alla verkar ha tyckt om vad de såg. Igår fyllde Björn Lindgren 30 år, och det firades på sedvanligt vis i Svinkallt MC's lokaler nere på i22. Festen var riktigt rolig med god mat, ett grymt liveband och billig öl.

Så till helgens tråkigare sida...
För 15 år sedan förbannade man alltid sandbilarna, som förstörde landhockey och sparkföret på gatorna med att sprida ut en massa smågrus. Igår hade jag kunnat göra vad som helst för att få det sandat framför mina fötter, om jag hade vetat att jag skulle halka till och dra en halv backflip på folketshusparkeringen. Snap! - var det enda ljudet jag hörde. Trodde först att det var något korsband eller något som snapat, för jag kunde inte vrida knät åt något håll utan smärta. Men otroligt nog känns knät 10 gånger bättre idag, jag kan stödja på det ganska bra, men fortfarande inte räta ut det helt. Hoppas att det är lugnt, måste hursomhelst köra en ordentlig genomgång av knät och köra rehabträning ett tag, utan snowboardåkning. Det var dock inte bara knät som fick sig en smäll, foten vrickade jag också till ganska hårt. Och jag misstänker att det kanske var därifrån ljudet kom... pick pick...

Till er som undrar när erosion kommer ut på nätet, så kan jag bara meddela att det dröjer inte längre än någon dag, så kommer du kunna se den lite överallt, bland annat här på bloggen. Stay tuned!

/viktor

ett screenshot från mitt och hagas mission här om dagen.

Rek/lek

Dagen började med att Haga ringer och väcker mig kl. 09.15 och säger att jag ska vara i backen kl. 10.00, för här ska det köras skoter och förhoppningsvis lite snowboard också. Med lite lätta känningar från gårdagens trädgårn/landströms besök hoppade jag på maskinen och brände iväg några minuter försenad. Tompi och Menna hade också tagit sig dit, så vi började med att ta ett åk i backen tillsammans.

Sen drog jag och Haga ut till vårat kära smultronställe i närheten av hemlijaur och började reka. Vårat mål var väl att ordna upp lite för framtida besök när det kommit lite mer snö, men även åka lite på den snön som fanns. Jag, med mitt pick-pick knä, kunde inte åka så mycket utan filmade istället Hagas åk och drack kaffe. Jag tror till och med att vi kanske fick 2 keepers på Joel. Men de bästa shotsen från idag var nog ändå naturbilderna vi filmade i horisontens brinnande ljus... magiskt...

Igår var vi även ute och körde lite. Vi hade raggat ihop några grabbar till att spänna upp Bungeen med så nu kunde vi köra spotet vi kyrkan som vi misslyckades med här om dagen. Inget jättefränt spot direkt, men tanken var kyrkan skulle vara huvudmotivet och ha snowboardåkaren mest som en krydda. Tror det kan ha blivit rätt Ok.

Kommer lite screens senare.

Kaffepaus i skogen.

Imorgon hoppas jag att du tar med dina vänner och kommer till Folketshus och kikar film kl. 18,
för EROSION har premiär på hemmaplan!


/viktor

RSS 2.0