Crash!

FAN, FAN, FAN... Min laptop har crashat och det går inte att rädda hddn, dvs, allt material vi filmat med simons scheisse kamera är borta för evigt. Varför är man för dålig på att säkerhetskopiera? FAN!
Var inte så många jättebra klipp för visso, men rätt mycket rolig skogsåkning som jag hade velat ha med i filmen. Och mycket filmning från 2a vinkeln också, får klara mig utan det materialet. RIKTIGT SURT!

Sitter just nu och funderar på om man skulle skaffa en macbookpro... ska jag...?
Sitter just nu och funderar vad jag ska göra denna vecka... lofoten... ska jag...?


Screenshot, Björn Lindgren svänger backside i gränsen på försäsongen.

/V-THORD2010-07-19

Ligger hemma i feber för tillfället och är rätt slutkörd. Dock släppte febern i 2 minuter när jag kollade det senaste filmklippet från Brotherhoodcamp i frankrike. Enjoy!

Brotherhood Snowboardcamp Les2Alpes DAY3 from Allian Europe on Vimeo.

Kommer nog att komma fler filmer från Les2Alpes inom kort.

/Viktor


Sista dagen

Igår var sista åkdagen och imorgon bitti drar vi till Lyon och flyger hem därifrån. Senaste dagarna har varit exakt lika fina som de första, dvs bluebird och bra parkåkning. Det har varit över 30 grader i dalen senaste dagarna så man kan inte klaga, möjligtvis över att det är för varmt kanske. Här kommer några fler bilder,
nu ska vi dra å sola och bada!


Time to chill!


Här om dagen körde vi lite bågskytte


...och golf


Mark från Method TV har dokumenterat hela veckan


Jag blastar corner


/Viktor

Les 2 Alpes

Ohoy! Les 2 Alpes och brotherhoodcamp är riktigt fett! Har varit lite halvdöd efter resan och har inte riktigt kommit in i höjdskillnaden än, så våra 2 dagar av åkning har mest bestått av att chilla omkring i parken på smågrejjer för min egen del. Parken är stor, välshapad och helt enkelt sjukt bra! Dock kan det vara lite isigt på mornarna, men mot eftermiddagen kryper slasket fram och det blir ännu roligare att åka.

Förutom snowboardåkning finns det galet mycket andra aktiviteter att hitta på när man hänger på brotherhood, så som skate, bad, bågskytte, downhillcykling, skridskoåkning (utomhus), tennis, biljardminigolf, studsmattor, golf, klätterväggar etc etc.  Så, man kan i princip inte ha tråkigt här just nu. Att det är 25 grader varmt i dalen för det mesta gör inte saken sämre heller.

Här kommer några bilder från vad vi hittat på:


Svarta linen uppifrån. Här ser man endast en liten del av parken, längre ner skymtar halfpipes i olika storlekar, och till vänster ser man en del av jibblinen.

tysken och lingonen har invarderat frankrike!

Peter Ström, brotherhoodcampets grundare, drar på i cornern

 

Sol- och markdyrkan vid en badsjö

 

Kommer med en till update någon dag! Vi höres!

 

/Viktor


RSS 2.0