Midsommar!

Befinner mig just nu i stugan i Rosvik och det är riktigt nice. Trots att det bara är 38 mil bort så är det som vara utomlands i jämförelse med Kiruna, där det var höstväder och 5 grader när man drog i torsdags till skillnad mot full sommar och dryga 20 grader här.

Var i piteå igår och hängde med Anton. Här är en actionbild från vårat skatesession!


Massive air!!

Trevlig midsommar!

/Viktor


dåligt med updates...

Ja, jag har inte så mycket att blogga om just nu så det är lite dött för tillfället. Och det kommer nog fortsätta i ett glest bloggtempo under hela sommarn, om jag inte får för mig att börja modeblogga dvs. Men en helt död sommar kommer jag väl inte ha, bland annat blir det skate, surf och även lite snowboard, och jag tänkte väl dela med mig av det i några blogginlägg då och då. Väntar bara på lite mer material från niklas band så ska jag börja klippa film lite smått, ser fram emot det!

Största delarna av av sommarn spenderas som vanligt bakom rökarna...

 

Later skater / Viktor


8 juni

Blir mest jobb just nu så har inte så roliga updates. Men det verkar vara andra som fortfarande ligger i ordentligt när det gäller brädåkandet. Som till exempel Torstein Horgmo, som här om dagen steppat upp till nästa nivå i cirkusmanegen. Galet! Snowboard håller bokstavligt talat på att flippa ur...


juni

Åkningen känns just nu rätt avlägsen, men ev. ska jag upp till gränsen nästa helg en sväng och kanske då passar på att hika soldalen eller något. Har iallafall börjat kolla igenom material och fundera ut ett upplägg på filmen, har dock det årligen återkommande problemet med namn på produktionen och filmmusik. Men det löser sig snart. Kom gärna med förslag!

Här är en actionbild från heat 1 i förra helgens kälkrace. Sekunder senare ligger de två bakre kälkarna ihoptrasslade upp och ner. Ständigt tuffa matcher när det står Gällka-Kiruna-prestige på spel!/Viktor


RSS 2.0