weligama

Hej! Nu har vi tagit oss soderut till en by som heter weligama. Vi bor pa ett hotell precis i strandkanten och har jattebra surf rakt utanfor huset. Sa vi spenderar dagarna med att surfa, ata och ligga i hangmattan. Samre kan man ha det. Har ar nagra bilder:


lunchpaus i weligama


pavag ut mot vagorna


En till lunchpaus med vy over surfet. Pa bilden syns de fa andra surfare som hittat hit.


weligama town


pingisturnering pa varat hostel i hikkaduwa


jag pa forsta vagen, simon pa den bakom.


Nagra muslimer som hittat till stranden i solnedgangen

Bilderna ar tagna av lite olika fotografer, alla med alberts kamera.

Stay tuned!

/Viktor


i paradiset

Har tagit en paus fran surfen och sitter pa ett langsamt IT-cafe i hikkaduwa. Sri-lanka ar sa har langt riktigt trevligt. Surfen ar ratt bra, har inte varit sa jatte stort swell an, men det ska tydligen bli battre, vi ar ju precis i borjan av sydvastkustsasongen. Vi bor pa Why Not bungalows, ett mysigt stalle med bra mat och pingisbord for drygt 30 kr natten. Sri-lanka ar inte direkt turistigt, forutom oss ar det kanske ett 20-tal turister i byn, vilket gor att priserna ligger valdigt lagt pa boende, mat och dryck. Ett mal mat kostar mellan 10 och 30 kr, vasterlandsk mat ar dock nagot dyrare. Alla manniskor ar valdigt trevliga och hjalpsamma, det marks hur mycket de uppskattar ens besok i byn.

Tydigen ska hikkaduwa inte fa sa mycket swell forran nasta vecka, sa vi planerar att dra lite soderut till weligama eller matara imorgon, var surfen ska vara battre.
Aterkommer med bilder snart.

/Viktor

Arlanda

Efter 2h sömn på en luftlös luftmadrass sitter jag nu med grabbarna på terminal 5 och inväntar flyget som ska ta oss till london vidare mot colombo. Första ölstopet är höjt i skyn och suget efter sol och vågor börjar kännas ordentligt. Skriver igen när vi är framme.

snowboard...

Idag börjar man verkligen känna att det är fan hel stört att börja sticka utomlands när det är så här kul att vara hemma. Har 2 dagar i rad varit å grindslidat PVC-rör som piff&puff satt upp, riktigt roliga sessions har vi haft. Det tråkiga från dagens jibbande var att Krille "kudden" Fredriksson fick avsluta med en bruten arm. Hoppas den läker fort och att han kan åka bräda snart igen.
Efter vi slidat klart så drog vi upp till Loussabacken för att testa svänga lite. Anton hade till och med varit upp å pistat två längder idag, även om det inte var packad snö vi var ute efter så var det bra för att ha för att få upp lite fart. Det var inte några otroliga mängder snö, kanske 20-30cm overall, men på kanterna fick man slasha i en dryg halvmeter lätt och fin snö. Lycka i sin renaste form.
Nu ska jag börja packa väskan lite smått.
/Viktor

vinter

Nu är vintern på gång på allvar här i Kirrko!
På min gård ligger det nämligen ett 20cm vitt täcke, och det fortsätter snöa ordentligt. Jag tror att det kanske blir att provglida lite ikväll. Ska bli sjukt fint med vinter, fast nu är det bara 5 dagar tills man ligger å plaskar i 27 gradigt vatten, inte så pjåkigt det heller.


Så här ser det ut på min bakgård den 20 oktober 2010.

/Viktor

17 november

Igår var det muschparty, och det var en jäkla fest att minnas. Riktigt bra drag med grymma band och galet ös på dansgolvet, under de flesta snorbromsar dolde sig nog ett smile största delen av kvällen. Tack mange och alla som styrt med festen. Ser redan fram emot nästa år. Men nu blir man muschfri ett par månader iallafall.

Vintern börjar vara här på allvar nu. Här i kiruna är det visserligen bara en centimeter snö på backen, men desto bättre är det i gränsen. Här är en färsk bild från webcamen. Hyffsat pepp!En annan rolig sak från gårdagen var att jag hade en liten förtitt, pressvisning, VIP-premiär, kalla det vad du vill, för Erosion på förfesten. Bara en liten visning på datorn och med risigt ljud. Det var första gången jag själv såg hela skapelsen och jag måste säga att jag är nöjd. Vissa grejjer ska ändras, men det finns det tid till. Den riktiga premiären kör vi först i slutet av november.

Och sist men inte minst, nu är det bara 1 vecka kvar till vi drar på surfresa. Ser fram emot det!

/Viktor

update

Tänkte att det är dags för en update igen. Klippandet av EROSION går framåt, medans klippandet av min musch får vänta några dagar till. Nämligen bestämt lördag, då det är THE MUSCHFEST i kirunas förort toullovaara. Premiären av filmen är nog inte långt borta, det är bara frågan om när det blir av då vi sticker till sri lanka ganska snart. På tal om surf. Vi var på lofoten förra helgen och även denna gång kändes man som ett skeppsbrutet spädbarn bland 3m vågor och stök. Men kul var det!
några mobilpix:
flickan och svampen. alla som varit på unstad har nog stannat till vid detta vackra hus någongång.


i gränsen var det massvis med snö, och det gillar vi. björns sommardäck hade en annan åsikt.


även i giron ligger det lite snö på marken idag. här är utsikten från mitt jobb.

sayonara!

RSS 2.0