Hyvää joulua!

Det finns nog inget bättre plats att spendera en julafton på än hos mina farföräldrar i Masugnsbyn. Det finns inget bättre sätt att inleda den på än att sticka ut och åka snowboard efter morgongröten. Här är två screens på Itchy Bitchy från dagen.Så... från mig själv till er alla, GOD JUL!

/ Vicke

3, 2, 1 - Action!

Då är det första missionet för säsongen avklarat och de första sekunderna film har fastnat på våra minneskort. Efter att ha kört i järnvägsparken några dagar och dokumenterat lite så bestämde vi oss för att försöka köra något mer street-aktigt. Spotet jag hittade här om dagen (se förra inlägget) kändes som ett lagom första spot på säsongen, och då det även var väldigt lättbyggt så fick det bli vårat mission. Det gick väl sådär, men både jag och Isak fick stå varsitt stunt så är vi nog ganska nöjda ändå.

En sibirisk fältjägare gled förbi i järnvägsparken och tog lite actionbilder


Jag på dagens spot


Ryssen gör svantecknet


Finnen fotar lifestyle med sin nya fick-kamera

Nu ska det firas jul i tornedalen i ett par dagar, vilket brukar betyda en hel del snowboard i Masunkis skogar. Hoppas på det!

GOD JUL önskar Björntomten

Nattlagg!

Då var man ledig en vecka! Hoppas vi får något gjort, är så sjukt sugen på att börja åka och filma på riktigt nu. Om man bara skulle lyckas vända tillbaka dygnet någon gång, somnade vid 8-tiden i morse. Blir inte så mycket gjort på två timmars sömn... Har i alla fall varit och gjort byn med dizzyizzy som kommit hem julen till ära. Vi hann med både julbord och lite spotchek!

Ikväll blir det nog järnvägsparken igen, ifall man lyckas hålla sig på benen.

Ett så gott som färdigt spot mitt i stan


/V-dawgFredagsmys!

Att ha titeln "fredagsmys" på ett inlägg känns... obehagligt bloggigt...
Hur som helst. Jag måste rycka in på nattskift om två timmar, så det blir inte särskilt mycket mys. Men jag har tillsammans med Nicke och Macke börjat planera vintern, och ett par destinationer har börjat gnaga fast sig på en ev. resrutt. Bl.a. området där denna skidåkare tar sig ner. Kolla första linen, där kan vi börja prata myspys!/Viktor

VINTER

Fy skäms Björn-janne för att du lämnar bloggen alldeles ensam i vintermörkret. Ledsen kompis, bättring utlovas.
Här på hemmaplan är det fantastiskt trevligt faktiskt. Visst, när man med känsellösa fingrar skrapar rutorna en måndag morgon vid 5-snåret så känner man en liten saknad till Sri Lanka. Men annars är det riktigt skönt att vara hemma.

Det är inte så mycket snö här ännu dock, jag skulle tippa på kanske 20-30cm, så det går inte att hitta på detso mer ute i naturen ännu. Men det finns ju gott om konstgjord snö ett stenkast bort, så jag har varit uppe och lattjat omkring lite i pisten ett par gånger i alla fall. Så här i början av säsongen är allt brädrelaterat så kul och nytt att man kan spendera flera timmar åt att bara olla krön, rejsa switch och fastna i buskar utan att ledsna.

Jag har pratat med Jan Svans ledning och det låter som att vi ska ut och börja producera ganska snart, och till en början blir det nog i en mörk stadsmiljö. Får se vad vi hittar på, antagligen inget som har med järnrör att göra iaf.

En bild från typ 2009, och det var nog sist jag körde grindslides. Då övertalad av Pava... Foto: M.Alatalo

Ikväll är det järnvägsparken premiär, jääävla va kul det ska bli!

/Viktor

sista veckan

Här kommer några bilder från senaste dagarnas äventyr:

/VIKTOR BJÖRNSTRÖM

RSS 2.0