fiske

Var i stugan vid kalixälven i helgen för lite fiske. Jag själv kunde ju inte gör annat än att sitta i båten och hålla i släplinan, men det var kul det med. Det fångades en hel del harr, och även någon öring. Förutom fiske hann vi med ett par partier mölkö (tror jag det stavas), som är en finsk version av kubb.
Har inte så där jättemycket för mig på dagarna nu, så jag har börjat redigera lite smått på en del till filmen. Axeln känns bättre för varje dag och snart ska jag börja med sjukträningen på allvar, känns fint att få börja aktivera sig lite.

/Viktor

opererad

sådärja, då var man enarmad ett tag framöver, och därför tänker jag inte skriva desto mer nu. klaga inte på att jag inte använder stor bokstav, för det skiter jag i. operationen blev enligt läkarna lyckad, men smärtan i natt var i det närmaste outhärdig. jag blir kvar här en natt till, då de tyckte att jag skulle få ordning på den värsta smärtan innan jag åkte hem, vilket har resulterat i en hel del SAS-krångel. men imorgon kommer jag hem igen!


bilden ovan visar vad jag ser utanför mitt fönster, kliniken ligger i princip på söderstadions läktare med fin utsikt över globen. här kan man sitta å chilla i 25 grader och strålande sol. hoppas det börjar nån fotbollsmatch här nedanför snart, hade vart aaaaawesome!

/viktor

Sommar

Säsongen är slut och det innebär som vanligt dåligt med uppdateringar här på bloggen. Just nu är jag på ett glassigt hotell i huvudstaden och inväntar min operation imorgon. Hoppas den går smärtfritt och att det blir en busenkel rehabilitering så att man kanske kan dra å surfa till hösten.

Filmredigerandet har inte riktigt tagit fart ännu, men nu när jag blir sjukskriven kommer jag nog ha lite tid över till det. Ser fram emot att komma igång med klippningen. Hur som helst, det lär väl vara lika snålt med uppdateringar här resten av sommaren, men kika in lite då och då, för jag skriver om det händer något som är värt att skriva om

/Viktor

RSS 2.0