Lofoten

Kära dagbok, long time no see! Blir dåligt med inlägg så här års, men den första snön har börjat falla i Kirunafjällen så det är inte många månader kvar innan det förhoppningsvis blir full rullians här på bloggen.
Kommer även att börja skriva 1-2ggr i veckan på Oneills facebook-sida vad jag håller på med. Gilla Oneill sweden på facebook så hittar du något som kallas för "viktors vecka" där.

Förra veckan begav sig jag och Abbe samt ett senare anslutande gäng av kvinnor till Unstad för lite surf. Var riktigt skoj att få några vågor faktiskt, men mest gladde jag mig nog åt att min axel höll så pass bra som den gjorde.
Här är några bilder:

/Viktor

SKI OR F*CKING DIE för alltid!

Du har väl inte missat min gode vän Karlströms senaste film? Helt klart bäst hittils, och det säger inte bara för att jag själv medverkar denna gång. Bra jobbat.I övrigt kan jag berätta att min tumme ser ut som en rejäl kycklingklubba just nu. Detta är ett resultat av min första riktiga aktivitet sedan axeloperationen som bestod av lite skate i den idag invigda skatehallen här i stan. Vet inte ännu om den är bruten eller bara ordentligt stukad, ska röntga den imorgon. Postar kanske en bild på den senare. Ska fan inte låta detta komma ivägen för mina kommande surfrresor iallafall!

Tjabo!

/ Vicke vekling

Höst!

Sommarn försvann fort och nu är det inte länge kvar till vintern. Axeln börjar ordna till sig nu och det känns sjukt bra att äntligen kunna börja göra lite aktiviteter efter att haft en obekvämt stillsam sommar. Snowboardpeppet börjar krypa fram i takt med att temperaturen sjunker, men det största peppet ligger nog ändå just nu på höstens surf. I november bär det av till sri lanka fyra veckor och innan det har jag tänkt åka till lofoten ett par svängar, båda delarna kommer bli sjukt kul tror jag!

Har inte hunnit att klippa någon teaser för årets film ännu, men det kommer nog en snart. Filmen börjar i alla fall ta form lite smått. Namnet på spektaklet är ännu hemligt ett par veckor till. Vad som mer har hänt är att jag scoopat upp en bil under mitt stockholmsbesök förra helgen som du kan se nedan. Pra krejjer med furjulstrift å allt! Så nu vägrar jag sitta fast med skotersläpet i vinter...

Tänkte hålla uppe bloggandet lite mer aktivit nu, bara det finns något att blogga om.

Vi hörs!

/Viktor


RSS 2.0