Prag

Hallå! Sitter på flygplatsen i Prag och väntar på nästa flyg till Stockholm, och efter det väntar en lång tågresa hem till kirrko. Internetanslutningen här är rätt begränsad, men det fungerar. Hemresan har så här långt gått både bra och dåligt. Efter gårdagens åkning på hochjoch så kom första utmaningen, nämligen att få plats med allt och alla i bilen. Det slutade med att vi fick skänka bort en massa överbliven pilsner som inte fick plats till en lokal sportbutik. De fick nog en redig personalskiva igår!

GPS'en i våran bil har varit till stor nytta under resan, sjukt enkelt att bara knappa in målet och sen bara lyda damen som snackar hela vägen fram. Men igår så var damen lurig och lurade ut oss till några skumma villakvarter utanför München istället för att ta oss till flygplatsen. Efter mycket om och men tog vi oss ändå till flygplatsen där vi sov på några bänkar tills vi skulle checka in i morse.

Vi har lärt oss något idag. Åk inte med czech airlines om du har boardbags med dig. Vi hade läst på hemsidan att det skulle kosta 10 euro extra, tydligen läste vi lite fel. Nu sitter jag här med en jäkla massa handbagage och 1500kr fattigare på grund av övervikten... :/



Tänkte slänga ihop resans sista lilla film på tåget hem ikväll. Kommer väl upp nästa vecka.

På återseende / Viktor


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0