NY ADRESS - viktorbjornstrom.com

HÄRMED AVSLUTAS DENNA BLOGG, VÄNLIGEN TA DIG TILL viktorbjornstrom.com istället.


/VIKTOR

Snötorka

Det är dåliga tider här nu, därav det mindre frekventa bloggandet. Vi har varit uppe ett par svängar till Rogers och desperat försökt hitta bra snö, men senaste veckans temperaturväxlingar har gjort att allt sjunkit ihop och det enda som återstår är ett 2dm kristall-lager som låter som krossat glas när man åker på det. Inte så gynnsamma förhållanden om man vill producera direkt. Men vad ska man göra, hoppas bara vi hinner få en eller två bra dagar till innan vi åker hem. Revelstoke har inte så där jättemycket annat att bjuda på än skid/snowboardåkning heller, så det blir mycket dötid just nu.

Så låt oss alla be en bön välkomna snön med öppna armar, som Isak nedan.

/Desperat

Ännu en dag!

Om man ska hålla sig till Knärtens betygsystem så hamnar jag på GODKÄNT idag. "Det ska kännas när man får ett redigt jävla betyg", citerat från honom själv. Tack Niklas! Vad som menas med att kännas vet jag inte, men jag gissar att jag måste steppa upp gamet en aning. Jag själv är rätt nöjd med dagen, då jag för en gångs skull lyckades stå något. Karlström själv hamnade, enligt mig, på ett en högre betyg då han tryckte av en riktigt fet line, men givetvis var det bara pankaka åt helvete med det också. Lill Janne BeeJay kunde inte riktigt leverera då hans halsont gav vika för dagens mission, men bara att han tog sig ut är bra gjort tycker jag. Sammanfattat var vi idag i alla fall nog nöjda för att bestämma oss för en vilodag imorgon. Nu blir det burgers, bowling och ett par bira.

Macke, som också får G, gnäller om att vi bloggare spoilar för mycket, så jag ger ut en screen från ett åk som ändå bara blev pannukakku.


Over n' out, twist and shout

/Viggo Björne

Kickertime!

Idag tabbade jag mig och glömde mina snöskor hemma. När vi egentligen hade tänkt dra och söka puderåk så bestämde vi oss för att köra en kicker som vi börjat skotta på dagen innan. Men ett svårt inrun med tung kompression och ett allt för mjukt hopp gjorde att vi inte kunde få till de trick och den höjd vi hade tänkt oss. Efter mycket möda och stort besvär lyckades jag och Isak i alla fall landa något trick var, så man får väl vara lite nöjd i alla fall. Imorgon (jag har sagt det förr) hoppas vi på att kunna köra pillows igen./kickervic

En hyfsad dag

Det har blivit betyligt sämre förhållanden här i krokarna. Senaste dagarna har bjudit på plusgrader och regn nere i byn, och endast någon enstaka minusgrad uppe i Roggas. Många av områderna har även varit stängda sedan några dagar tillbaka för lavinkontroller, så det har inte alls blivit lika produktiva dagar som vi hade i början. Vi håller på att försöka ragga boende och kort på några andra anläggningar i närheten som verkar ha lite kallare klimat, och vi hoppas på att kunna dra dit ett par dagar. Blidan verkar nämligen fortsätta här om man ska tro prognoserna. Idag fick vi i alla fall något vettigt gjort, och kunde gå hem med två-tre shots och några bilder, här är ett screenshot:Hoppas att vårat favvo-spot är öppet imorgon, behöver ett par rediga pillowlines nu!

/Viktor

RSS 2.0