Efter ytterligare en vecka i gränsen...

Veckan började ju, som jag skrev, med lite tråkigt väder och ganska hårt underlag. Men vi lyckades ändå få bra åkning under dessa dagar och vi körde även någon kicker. Sedan började det dumpa rejält!
Först natten till fredag kom det 1-2dm, och med hjälp av stormen som var så hade det lagt sig en halvmeter på sina ställen. Sjukt fin åkning på fredag, och även på lördag som bjöd på bluebird. På lördagkväll började det snöa igen, och denna gång ännu kraftigare än vad det gjorde natten till fredagen. Det snöade hela natten och hela söndagen. Svårt att säga hur mycket det kom pga att det blåste en del, men det lär ha varit någonstans mellan 2-4dm torr snö. Tyvärr var det lite väl busigt för att sticka ut å bygga kickers som vi hade tänkt, men jag byggde en liten corner utan för husvagnen. Bubbe, som var sjuk, filmade... Det var keeewl!

Sedan var det bara att invänta att vägen skulle öppna. Folk köade nere vid bommen redan från kl. 11 på morgonen. Vi stressade inte utan åkte ner dit först vid 19.30 och då hade ännu inte kolonkörningen börjat. Det dröjde ända till 20.30 när plogbilen kom och vi kunde börja ta oss hem till kiruna i 40km/h. Det hade inte slutat snöa heller när vi drog, så inte är man såå jävla glad att vara i kiruna nu. Hade hellre stannat i gränsen, men parken måste fixas till nu tills SLOPEN OPEN på fredag. Så man blir här hemma fram till fredagkväll. Sedan blackbear i björkis, och sen gränsen igen.

Lite bilder

En kicker vi byggde på tisdagen. Svårt hopp med stenhård landning... gick sådär


Torsdag. Denna blev destå bättre! Lite skarelandning dock, men vafan.


Morning glory! Finns en bra anledning att stiga upp en sån här dag.


Sjuklingen Albert filmar mitt i snöstormen på söndag.


Kolonnkörning. En italiernare hade slått sönder tutan redan efter första kilometern.

Kommer lite screenshots senare från det vi har filmat.
Bye!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0