Lita inte på yr

Kan börja med att säga att det inte går att åka snowboard nå mer i kiruna. Här är en bild från i torsdags när ett optimistiskt gäng var uppe å tänkte köra lite.



Åkte upp på torsdagkväll med förhoppning om att det kanske skulle kunna vara några solglimtar på fredag.
Lördag och söndag hade vi inte det minsta hopp om då de lovat regn hela helgen. Fredagen blev iallafall rätt bra, sol hela dagen och ett skönt hoppsession. Det enda som var lite drygt var att vi skottade ett hopp i typ 2h men sen visade det sig att landningen hade blivit stenhård, så vi fick bygga en ny kick på ett annat ställe. Var riktigt nice, även om jag hade en lite sämre dag och satt mest ner i landningarna.



När man drog upp rullgardinerna på lördag morgon hade man som sagt inte stora förväntningar. Men istället för oväder hade vi fått blåfågel och vindstilla. YEAH! Kroppen var dock lite för mör för ännu en kickerdag, så vi drog på oss jeans, snabba brillor och pannband och dödade riksgränsenfjället istället. När vi kom hem från berget passade allas våran smålänning Lowe Andersson på att köra det alltid så sketchiga SMHI-railet i katterjokk. Kan säga så mycket som att det spottet är DONE nu. Allt som allt var det nog en av de roligaste dagarna i år!
På söndagen var vi iallafall helt säkra på att det skulle regna, prognosen lovade ösregn och blåst. Men inte det heller. Vi hade dock gjort kreugen lite för hårt dagen innan för att hinna med förmiddagssolen. Men också igår fick vi bra åkning, även om det började blåsa lite väl mycket på slutet.

Inte så mycket bandat, men awesome helg!
Kommer upp lite skrintjots senare.

TCHÜSS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0