Backstilen

Idag var det SM i slopestyle, men tyvärr så har vädret ställt till det ordentligt ännu en dag. Det har snöat horisontellt i princip hela dagen vilket gav ångest och minuspepp. Alla hade problem med farten och vinden så första stora hoppet fick de lov att stänga av, och de flesta körde bara i småhoppen. Jag själv kunde väl fått en bättre start på dagen. Någon hade tömt en påse polygon-knöggel i uthoppet till andra lilla kicken och jag drog på ett rejält tåhugg och fick ännu mer misspepp. Tack grabbar! Pava blev biten av snövaranen på transportsträckan, och efter det kastade vi båda in handduken (nummerlappen).

Så vi kan sammanfatta SM i åre 2010 med orden skitväder och knöggel. Jäkligt trist för arrangörerna som gjort ett sjukt bra jobb för att få i ordning parken och pipen. Som tur är så har Åre annat att erbjuda än skidåkning när vädret är kasst. Här är några bilder, både från backen och från, ja, övriga aktiviteter.

         

Imorgon är det byssas slushy shred, som tyvärr verkar få smaka på ännu en dag av ogynsamma förhållanden. Får se om vi kör den eller om vi bränner hemåt direkt. Nu blir det pizza och lördagsmys (werséns).

Adjöss och tack för fisken!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0