ONSDAG

Tänkte att det var dags för en liten update. I tisdags kom pavasons grabb upp hit till K-village för att filma lite med oss i några dagar. Det har väl hittils gått ganska kasst faktiskt, men vi hoppas på en bättre morgondag. Igår skottade vi till en riktigt fin wallride på industriområdet som vi lät vara över natten så att den skulle få frysa till. Men tyvärr gjorde den inte det utan föll ihop till sin ursprungliga konsistens (sockersnö) redan första försöket. Vi fick skotta till den igen och denna gång även isa ner skiten med vatten. Får se om den håller imorgon.

Med svansen mellan benen drog vi därifrån och tänkte att vi kanske kunde hitta något lättkört som vi kunde filma in en massa shots på. Vi hittade då ett rail vid raketskolan som såg rätt roligt och lätt ut. Men efter en timmes misslyckande gav vi upp den också, med endast en klarad boardslide från Pava.

Ikväll har vi även kört hjampis railen, och även den gick åt helvete. Själv har man ju inte kört rails på några år så man hade väl inte så stora förväntningar. Kanske fick nån keeper därifrån iallafall.
Nu blire film och mys och sen ladda inför imorgon.
Kommer bilder snart, har inte hunnit lägga in något.


En gammal jvp bild tagen av markus alatalo


Adjöss!

Kommentarer
Postat av: RENEE

Du skulle ju höra av dig när ni skulle åka till hjampis;(

2010-01-21 @ 10:25:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0